L’ASSASSÍ DE LA PASTANAGA DE VACARISSES

El joc de carrer més emocionant!!

El poble està apunt de viure una pila d’assassinats amb una pastanaga, on els vilatans i vilatanes de Vacarisses en sereu els i les protagonistes.

Quina serà la millor pastanaga assassina? Qui quedarà viva?
Apunta’t al joc participatiu del moment! Recorda que un cop comenci la partida ja no es pot apuntar ningú!

·Inscripcions a vacarisses.assassiapp.com (fins el dia 3 d’agost a les 22h)

·Informació i bases del joc a infovacarisses.assassiapp.com

PROGRAMA FESTA MAJOR

FESTES SEGURES

Estima la Festa, Gaudeix amb respecte!

Per tal de garantir una festa segura, i donant continuïtat a la campanya Estima la festa, gaudeix amb respecte, aquest any seguirem realitzant accions per reduir els riscos associats als contextos d’oci nocturn en relació als consums, a les agressions i violències masclistes, sexuals i de gènere i al civisme i la convivència.

És per això que enguany s’ha fet un canvi d’ubicació de les festes nocturnes, passant de la pista poliesportiva a la Plaça Joan Bayà, atenent a criteris d’accessibilitat i seguretat. També s’ha optat per treballar en l’adaptació climàtica, per això durant les hores de més calor no es realitzaran activitats a l’exterior, i algunes de les activitats que normalment es feien, s’han traslladat a la Festa Major d’octubre.

En relació als consums i a les violències masclistes, sexuals i de gènere, s’ha realitzat una formació sobre dispensació responsable d’alcohol destinat al personal de barres de Festa Major, així com una formació en relació a l’aplicació del Protocol d’abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci nocturn a Vacarisses als diferents agents implicats en els seus circuits. A més, durant totes les nits de festa, hi haurà dispensació gratuïta d’aigua a les barres i comptarem amb la presència dels estands de vetlladores i Punt Lila i el personal itinerant format per abordar aspectes relacionats amb les temàtiques anteriors.

Finalment, destacar que la programació s’ha intentat elaborar sota el criteri de la paritat de gènere, tenint en compte no només aquelles persones que pugen dalt dels escenaris, sinó totes aquelles que a vegades queden invisibilitzades (tècniques de so, mànagers, màrqueting, etc.).

UBICACIÓ I SERVEIS

  • Per raons meteorològiques tots els actes de Festa Major poden variar d’emplaçament o ser anul·lats.
  • L’Ajuntament es reserva el dret de modificar qualsevol acte, si ho considerés convenient.
  • Durant els dies de Festa Major, els accessos i l’estacionament al nucli urbà romandran restringits, amb indicació prèvia de la zona afectada. Disculpeu les molèsties.

Per les activitats esportives de Festa Major, Aquatló i Curses de Natació, teniu tota la informació,  al blog de VacarissesCorre   http://vacarissescorre.blogspot.com/

Animeu-vos !!! Us Esperem !!!