19H – Acte lliurament I premi de poesia Vila de Vacarisses

Als Jardins del Lladern. Aforament limitat. Caldrà recollir invitació a l’OAC fins al 2 d’octubre.

I Premi de Poesia Vila de Vacarisses

De les 77 obres presentades, s’ha premiat Llegenda del mar gelós, de Jaume Calatayud Ventura, que rebrà 1.200€ en metàl·lic i serà publicada per Godall Edicions

Al març, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vacarisses va convocar un premi de poesia per afavorir la creativitat i l’ús de la llengua catalana en format poètic a tot el territori català. Fins al 15 de juny, data límit de lliurament, es van presentar 77 obres, procedents d’arreu dels  Països Catalans, des de València fins a Maó, passant per ciutats i municipis tan diversos com Lleida, Terrassa, Montblanc, Palafolls o Sant Feliu de Guíxols.

La premiada és Llegenda del mar gelós, de Jaume Calatayud Ventura, que rebrà 1.200€ en metàl·lic. A més, l’obra serà publicada per Godall Edicions. L’acte de lliurament del premi tindrà lloc en el marc de les Festes de Primavera d’Hivern, el vespre del dissabte 7 d’octubre, als Jardins del Lladern.

El jurat del certamen ha estat format per poetes amb trajectòria i que es caracteritzen pel seu criteri fresc, sòlid i creatiu, com són Alba Camarasa, Txus Garcia i Carles Rebassa. Amb vocació de continuïtat, es preveu convocar el premi anualment.