BARRAQUES NIT SICUS CARBONELL & FAMILY + DJ TRESCATORZE

Pl. Joan Bayà

4 d’Agost – 24:00h a 4:00h

Sicus Carbonell líder del Grup Sabor de Gracia de Rumba Catalana, ens presenta en diferents formats, una ruta per l’historia de la Rumba Catalana de totes les èpoques. Cançons dels pares de la Rumba com Peret, El Pescadilla i El Chacho, passant per Los Amaya, el Changó, Gipsy Kings, Rumba Tres, Manzanita, Las Grecas, Sabor de Gràcia, entre altres.

Es tracta  d’una  escudella barrejada de rumbes per ballar amb cançons conegudes, (Bamboleo, La  Làgrima,  Marcha,   Djobi Djoba, Volare, Borriquito, Caramelos, Gitana Hechicera, Sarandonga, No se que tienen tus ojitos, Al pasar la bara, etc…

Trescatorze Dj, és un melòman darrere dels plats, i tot i que va començar a punxar a finals de l’etapa del mestissatge sent resident a la mítica sala Faktoria de Terrassa, és un camaleó i la seva versatilitat el fa buscar aquell tema que ens farà moure les natges. En els últims anys procura tenir un set especial només amb vinils amb una varietat de sons aptes per a tots els públics, i en podrem gaudir a la tarda i a la nit.